Lyžiarske stredisko Ski Centrum Bublava

Ski Centrum Bublava je jedným z mnohých lyžiarskych stredísk v Českej republike. Ski Centrum Bublava patrí medzi tie zo Slovenska ťažšie dostupné, keďže sa nachádza na Karlovarsku. O to je však toto lyžiarske sterdisko atraktívnejšie, a jeho návšteva rozhodne stojí za to.

Ski Centrum Bublava sa nachádza v obci Bublava, ktorú nájdete v okrese Sokolov v Karlovarskom kraji. Bublava je malá obec, žije v nej iba niečo cez 300 ľudí. Okrem lyžiarskeho areálu však v nej možno nájsť aj niekoľko kultúrnych pamiatok ako: Kostel Nanebevzetí Panny Marie, pomník obetiam fašizmu či kaplnku.

Mimo lyžovania ponúka Ski centrum Bublava aj množstvo ďalších atrakcií. Najväčším turistickým lákadlom sú jednoznačne Karlovy Vary. Tu je možné skombinovať lyžovanie s relaxáciou v kúpeľoch. Trochu wellness po náročnej lyžovačke nikdy nezaškodí.

Ski centrum Bublava je moderné lyžiarske stredisko, ktoré ponúka plnohodnotnú zábavu pre všetkých lyžiarov.  V ponuke sú zjazdovky všetkých náročností – modré, červené, ale aj čierne. Na svoje si prídu deti, začiatočníci, priemrní lyžiari, ale aj všetci, čo vyhľadávajú adrenalín a riziko. Stredisko v Bublave je ideálne takisto  pre rodinnú rekreáciu a rôzne  lyžiarske výcviky.

Ski centrum Bublava ponúka široké zjazdovky a vleky, ktoré bez problémov obsluhujú ponúkané trate. V Ski centrum Bublava sa nemusíte obávať dlhých radov na vleky.  Prevádzková doba lyžiarskeho strediska je od deviatej hodiny ráno do deviatej hodiny večer. A to bez prestávky. Po západe slnka je k dispozícii umelé osvetlenie, ktoré sa postará o romantickú večernú lyžovačku. Večerné lyžovanie je v Ski centrum Bublava mimoriadne obľúbené počas celej lyžiarskej sezóny.

Všetky lyžiarske trate sú umelo dosnežované. Stredisko ponúka svojim návštevníkom garanciu snehu počas celej lyžiarskej sezóny. Umelý sneh sa postará aj o výrazné predĺženie lyžiarskej sezóny, takže v Ski centrum Bublava si môžete zalyžovať aj v neskorých jarných mesiacoch.

Novinkou je jedinečná lyžiarska hojdačka na trase Stříbrná – Bleiberg – Bublava. Táto hojdačka dáva tunajšiemu lyžovaniu jedinečnú novú dimenziu a vďaka nej sa  areál v Bublave radí medzi popredné zimné strediská v České republiky.

Dostupné služby v stredisku

Lyžiarske stredisko Bublava sa snaží maximálne vyhovieť deťom a ich rodičom. Ak Ski Centrum Bublava vyniká nejakými službami, tak sú to jednoznačne služby pre deti. V stredisku nájdete osobitne vyhradený priestor pre deti, kde vaše ratolesti nájdu napríklad vlastný vlek, zjazdovku či miestnosť, kde sa môžu zahrať a najmä trochu ohriať.

V stredisku nájdete aj všetky štandardné lyžiarske služby. Do strediska môžete prísť aj bez lyží. Nájdete tu totiž požičovňu lyží a snowboardov. Samozrejmosťou je aj kvalitný ski servis a lyžiarska škola.

Zaujíma vás: karlove vary lyzovanie, lyžiarske stredisko karlove vary, lyziarske stredisko karlove vary, karlovy vary lyzovanie,